Δευτέρα, 27 Απριλίου 2015

«Ιωάννης Τζαναβάρας. Ένας ξεχωριστός καθηγητής στην κατοχική Νάουσα» - Βιβλιοπαρουσίαση στη Νάουσα

Η Εταιρεία Μελετών Ιστορίας και Πολιτισμού Ν. Ημαθίας παρουσιάζει το έργο των Θεοδώρας Μαυρίδου και Κωνσταντίνου Χατζηστυλλή «Ιωάννης Τζαναβάρας. Ένας ξεχωριστός καθηγητής στην κατοχική Νάουσα».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 4 Μαΐου 2015, ώρα 20:00 στον όροφο του Café Νέον, στη Νάουσα.

Ομιλητές

Δρ. Χρήστος Σκούπρας – Προϊστάμενος Εκ/κών Θεμάτων Δ/νσης Β/θμιας Εκ/σης Ν. Ημαθίας

Δρ. Γιώργος Μάλλιος – Φιλόλογος

Θεοδώρα Μαυρίδου – Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής – Συγγραφέας


Οι συγγραφείς

Θεοδώρα Μαυρίδου

Σπούδασε στο Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.
Υπήρξε πρωταθλήτρια χιονοδρομίας τη δεκαετία 1980. Έλαβε μέρος σε διεθνείς διοργανώσεις και παγκόσμια πρωταθλήματα και εργάστηκε επί σειρά ετών ως σωματειακή και ομοσπονδιακή προπονήτρια. Συμμετείχε ως επιμορφώτρια σε εκπαιδευτικές ημερίδες και σχολές της ειδικότητας της σε φορείς όπως η Γενική Γραμματεία ΑΘλητισμού και το Υπουργείο Παιδείας. Έλαβε μέρος ως εισηγήτρια σε ελληνικά και διεθνή επιστημονικά συνέδρια, ενώ άρθρα της δημοσιεύτηκαν σε επιστημονικά περιοδικά. Σήμερα υπηρετεί στο Λάππειο Γυμνάσιο Νάουσας και είναι μεταπτυχιακή φοιτήτρια στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης

Κωνσταντίνος Χατζηστυλλής


Σπούδασε στο Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Υπήρξε αθλητής καλαθοσφαίρισης και εργάστηκε ως προπονητής σε τοπικά σωματεία. Συμμετείχε ως εισηγητής σε ελληνικά και διεθνή επιστημονικά συνέδρια, ενώ άρθρα του δημοσιεύτηκαν σε επιστημονικά περιοδικά. Σήμερα είναι μέλος του Τοπικού Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Νάουσας, της Ένωσης Σωματείων Αντισφαίρισης Κ.Δ.Μακεδονίας και του Δ.Σ. του Ομίλου Αντισφαίρισης Νάουσας. Υπηρετεί σε σχολεία της Α/θμιας Εκπαίδευσης Ν.Ημαθίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου