Κυριακή, 4 Μαρτίου 2012

Τα "Χρονικά Ιστορίας και Πολιτισμού" αλλάζουν...


Ενημερωτικό σημείωμα για την αλλαγή της περιοδικής έκδοσης της Ε.Μ.Ι.Π.Η.
«Χρονικά Ιστορίας και Πολιτισμού Ν. Ημαθίας»

Εγγραφές στον κατάλογο συνδρομητών

Αγαπητοί αναγνώστες των "Χρονικών Ιστορίας και Πολιτισμού"

Σας ενημερώνουμε ότι από το 2012 τα «Χρονικά Ιστορίας και Πολιτισμού Νομού Ημαθίας» αλλάζουν μορφή.
Το 15ο φύλλο που κυκλοφόρησε τον Ιανουάριο του 2012 τυπώθηκε με τη νέα μορφή για να γνωστοποιηθούν στους αναγνώστες μας οι αλλαγές. Πιο συγκεκριμένα:
1. Το νέο σχήμα τους είναι μικρότερης διάστασης (Α4) προκειμένου να είναι πιο εύχρηστα.
2. Η συχνότητα έκδοσης τους από τριμηνιαία γίνεται τετραμηνιαία.
3. Δεδομένου του υψηλού κόστους εκτύπωσης τα «Χρονικά» μετατρέπονται σε συνδρομητικό περιοδικό το οποίο κατά κύριο λόγο θα αποστέλλεται στους συνδρομητές, ενώ θα προβλέπεται και η εκτύπωση ορισμένων αντιτύπων τα οποία θα διατίθενται από κεντρικά καταστήματα της Βέροιας.
4. Στην ύλη του περιοδικού εντάσσονται μόνιμες στήλες με σταθερό περιεχόμενο και συγκεκριμένες θεματικές, πάντα σχετικές με την τοπική ιστορία και τον πολιτισμό της Ημαθίας.

Προκειμένου να οργανωθεί και να συστηματοποιηθεί η νέα έκδοση, περιορισμένων πλέον αντιτύπων, κύριο μέλημα μας είναι η δημιουργία ενός καταλόγου συνδρομητών έτσι ώστε να γνωρίζουμε εκ των προτέρων πόσα αντίτυπα θα πρέπει να τυπώνονται κάθε φορά.

Προϋπόθεση επίτευξης των στόχων μας και επιτυχίας της νέας έκδοσης είναι η αρωγή και συνδρομή των αναγνωστών και φίλων της εταιρείας και της τοπικής ιστορίας εν γένει.
Για όλους τους παραπάνω λόγους καλούμε όσους στήριξαν τα «Χρονικά» στη διάρκεια αυτής της τετραετίας, όλους όσους πίστεψαν στο έργο μας, καθώς και όσους επιθυμούν να γνωρίσουν τώρα το έντυπο μας που φιλοξενεί άρθρα που καλύπτουν ένα μεγάλο εύρος θεμάτων και ιστορικών περιόδων της Ημαθίας να ενταχθούν στον κατάλογο συνδρομητών των «Χρονικών».

Κυκλοφορία τεύχους: Μάιος, Σεπτέμβριος, Ιανουάριος (το εκάστοτε τεύχος θα κυκλοφορεί εντός του πρώτου 20ημέρου του μήνα που αναφέρεται).

Αντίτιμο: Η τιμή τεύχους είναι 5 ευρώ, η ετήσια συνδρομή 15 ευρώ, ενώ η συνδρομή για τις υπηρεσίες και τους οργανισμούς θα είναι 50 ευρώ.

Καλούμε όσους στήριξαν τα Χρονικά να ανταποκριθούν στο κάλεσμα μας.

Οι δηλώσεις των συνδρομητών θα γίνονται στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις: emipi@ymail.com και xronika_emipi@yahoo.gr και στα τηλέφωνα: 6944057953 και 694601531.

Αναμένοντας και ευελπιστώντας στην ανταπόκριση σας στο κάλεσμα της Ε.Μ.Ι.Π.Η. συνεχίζουμε με τους ίδιους ρυθμούς το έργο μας…

* Το 15ο φύλλο των Χρονικών, το οποίο κυκλοφόρησε στη νέα μορφή έκδοσης μπορείτε να το προμηθευτείτε από το βιβλιοπωλείο Πυρινός στη Βέροια στην τιμή γνωριμίας των 2 ευρώ ή να σας αποσταλεί ταχυδρομικά στη διεύθυνσή σας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου