Τετάρτη, 2 Φεβρουαρίου 2011

Γενική Συνέλευση της Ε.Μ.Ι.Π.Η.


ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕΛΕΤΩΝ ΙΣΤΟΡΙΑΣ 
& ΠΟΛΙΤΙΣΙΜΟΥ Ν. ΗΜΑΘΙΑΣ
Έδρα Φυτειά -Έτος Ίδρυσης 2008

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Το Δ.Σ. της Εταιρείας Μελετών Ιστορίας και Πολιτισμού Ν. Ημαθίας σας προσκαλεί στην ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση, που θα γίνει την Κυριακή 13 Φεβρουαρίου και ώρα 19.30 στο Ιταλικό Εστιατόριο «Papagalo» (όροφος καταστήματος).

Στη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης θα πραγματοποιηθεί ο απολογισμός της τριετίας από το απερχόμενο Δ.Σ. και θα ακολουθήσουν εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ.

Της Γενικής Συνέλευσης θα προηγηθεί η κοπή της βασιλόπιτας.

    Με εκτίμηση
    Ο πρόεδρος                                  Η Γραμματέας
Αθανάσιος Γ. Βουδούρης                    Ιωάννα Α. ΖιώγαΣημειώσεις:
1) Απαραίτητη προϋπόθεση για την ενεργό συμμετοχή σας στις εργασίες της Γενικής Συνέλευσης είναι η προηγούμενη οικονομική εκκαθάριση των οφειλών σας προς την Ε.Μ.Ι.Π.Η. (μπορεί να γίνει και κατά την ημέρα της Γεν. Συνέλευσης).
2) Τελική ημερομηνία κατάθεσης υποψηφιοτήτων ορίζεται η Πέμπτη 10 Υεβρουαρίου 2011 (12η νυχτερινή). Οι υποψηφιότητες κατατίθενται γραπτώς και αποστέλλονται ηλεκτρονικά στο ηλ. ταχυδρομείο της Ε.Μ.Ι.Π.Η. emipi@ymail.com, (βλ. επισυναπτόμενο 1). 
Οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν τακτοποιήσει τις οφειλές τους προς το σωματείο μέχρι την ανωτέρω ημερομηνία και να έχουν αποστείλει αποδεικτικό της κατάθεσής τους στο ηλ. ταχυδρομείο της Ε.Μ.Ι.Π.Η. emipi@ymail.com, αν επιλέξουν την κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό (Eurobank 0026-0077-10-0101737618). 
Σε διαφορετική περίπτωση καλούνται να έρχονται σε συνεννόηση με τον Ταμία της Ε.Μ.Ι.Π.Η. κ. Γκαλίτσιο στο τηλ. 6976864756.
3) Μέλος το οποίο θα απουσιάζει μπορεί να εκπροσωπηθεί στη Γενική Συνέλευση από άλλο μέλος αφού νωρίτερα έχει αποστείλει το αντίστοιχο έγγραφο εκπροσώπησης (βλ. επισυναπτόμενο 2) και αφού νωρίτερα έχει τακτοποιηθεί οικονομικά.

Ακολουθούν τα επισυναπτόμενα έγγραφα.

Πατήστε πάνω στις εικόνες που ακολουθούν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου